torstai 17. marraskuuta 2016

Kasvohoidot - Juliette Armand


Kasvohoidot toteutan hoitolassani Juliette Armandin Elements - sarjalla sekä Skinbooster tehohoidoilla.

Juliette Armand on kreikkalainen kemisti, joka on lähtenyt kehittämään ihonhoitosarjaa kasvoille sekä vartalolle.  Koko tuotesarja suunnitellaan ja toteutetaan Kreikassa. He toteuttavat korkeatasoisia ja tehokkaita formuloita, jotka ovat ihan huippuja ammattilaisen tarkoitukseen. Ensi kosketukseni Elements sarjaan tuli jotakuinkin noin vuosi sitten, jolloin koko sarja oli hyvinkin uusi Suomessa. Ihastuin tuotteisiin ja voiteisiin heti, otin ne ensiksi omaan käyttöön ja sitten hoitolaan. Tuotteilla saa todella upeita tuloksia aikaan ja sopii erinomaisesti suomalaiselle iholle.

Elements sarjassa on useita linjoja jokaisen ihotyypin ja tarpeen mukaan, niillä pystyy myös hyvin tekemään juuri sinun iholle sopivia coctaileja. Sopii normaalille iholle, sekaiholle/aknelle, ikääntyvälle ja kuivalle iholle. Erinomaisesti myös laitehoitojen kanssa.

Kasvohoidoissani saat aina ihoanalyysin ja kotihoito-ohjeet sekä suositukset kotihoitotuotteille.
Kasvohoidoissa katsotaan aina juuri sinun iholle sopivat tuotteet ja juuri sinun ihon tarpeen mukaisesti suunnitellaan hoito.

Kasvohoidoissa olisi hyvä käydä säännöllisesti, suosittelen aina jokaisen vuoden ajan jälkeen. Hyvillä tuotteilla ja säännöllisellä kotihoidolla saa ylläpidettyä kosmetologin tekemää hoitoa.

Hoitolassani on valittavissa seuraavia kasvohoitoja:

Hemmotteleva kasvohoito 64 e, joka sisältää rentouttavan selkähieronnan, kasvojen puhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, kasvohieronnan, kosteuttavan seerumin, naamio, loppuvoide.

Täydellinen kasvohoito 58 e, sisältää kasvojen puhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, kasvohieronnan, kosteuttavan seerumin, naamio, loppuvoide.

Kasvohoito 50 e, sisältää kasvojen puhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, kasvohieronnan, naamio, loppuvoide.

Lisäksi ihonpuhdistusta sekä hedelmähappokuorintaa, lisäksi laitehoidoissa timanttihionta sekä ultraäänipuhdistus.

Elements sarjaan kuuluu kotihoitotuotteina kasvojen puhdistustuotteita níin emulsioita, vaahtoja kuin saippuamaisia sekä kasvovesiä. Jokainen löytää varmasti omansa ja mieleisensä vaihtoehdoista. Lisäksi sekä päivä että yövoiteita ja upeita seerumeita voiteiden alle. Kosteuttavia, rauhoittavia, kiinteyttäviä ym. Kotikäyttöön on myös kuorintoja sekä naamioita. Kaikkiin näihin saat hoidon yhteydessä ohjeistusta juuri sinun ihollesi sopivin tuottein.

Huipputuotteita
kotiin on esimerkiksi

Preparator lotion, joka on AHA-happoa sisältävä kasvovesi kaikille ihotyypeille. Ihana raikas omenainen tuoksu. Syväpuhdistaa ihoa, poistaa iholta öljyisyyden ja lian. Ei ärsytä ihoa tai vaikuta ihon pH-arvoon. Ei sisällä parabeenejä, mineraaliöljyjä, propyleeniglykolia eikä allergeenejä. Tuote on myös dermatologisesti testattu. Hinta 23,80e /210 ml

Hyaloronic acid serum, joka on hyaluronihappoa sisältävä seerumi. Sopii myös kaikille ihotyypeille. Syväkosteuttaa ja kiinteyttää. Säilyttää myös ihon kosteustasapainon ja eloisuuden. Voidaan käyttää päivittäin ja on erittäin riittoisa. Ei sisällä hajusteita, parabeenejä, mineraaliöljyjä, propyleeniglykolia eikä allergeenejä. Tuote on dermatologisesti testattu. 19,90 e/ 10 ml

Kaikki kotihoito tuotteet ovat hinta-laatusuhteeltaan erittäin hyviä.

Kaikkiin hoitoihin voit vielä tutustua sivuillani www.kaunishehku.fi

Erikoishoidoissa on Skin booster - sarjasta Opsis terapia eli silmänympäryshoito 69 e. Jo yhdellä hoito kerralla saa ihan huikean muutoksen aikaiseksi. Hoito vähentää turvotusta, tummia silmänalusia ja täydentää ilmejuonteita silmän ympärysiholla.  Suositellaan otettavaksi sarjahoitona, jolloin saa pitkäaikaisen vaikutuksen ja tulokset. Lisäksi on kotihoito tuotteet, jolla pystyy pitämään yllä hoidon tuloksia. Laitan kuvia hoidoista tänne blogiin vielä myöhemmässä vaiheessa kun avaan aina yhtä hoitoa vielä syvemmin.Kasvohoitoihini kuuluu aina kasvohieronta sekä dekoltee-niska-hartia seudun hieronta ja lopuksi vielä ihana rentouttava päähieronta.

Kun haluat kokonaisvaltaisen kasvohoidon, jossa pystyt rentoutumaan täysin ja saat samalla kasvojen, kaulan ihon hoidettua, on hyvä valinta tulla hoitoihini. Tervetuloa! -Piia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti