perjantai 6. lokakuuta 2017

Syylän hoito -Kuinka eroon syylästä!!


KUINKA SYYLÄN SAA POIS??

Syylät ovat hyvin yleinen vaiva ja välttämättä apteekin kotihoitotuotteet eivät tepsi. Syylä on viruksen aiheuttama hyvänlaatuinen ihomuutos, ja se tarttuu kosketuksesta.

Syyliä on kaiken ikäisillä ihmisillä ja ne ovat yleisiä erityisesti käsissä ja jaloissa, tartunta saadaan tavanomaisesti yleisistä liikunta- ja pesutiloista.

Syylä on viruksen aiheuttama, siihen ei ole lääkitystä, vaan se täytyy poistaa tuhoamalla syyläkudos joko syövyttämällä, jäädyttämällä, polttamalla tai poistamalla se mekaanisesti, on hyvä huomioida syylän ja känsän ero.:


Hoitolassani on nyt käytössä tehokas syylänpoisto menetelmä:

VERRUTOP ® Syylähoito- Edistysaskel kohti tehokasta ja kivutonta syylänpoistoa

- VERRUTOP® on patentoitu.

- Orgaanisen ja epäorgaanisen hapon avulla saadaan aikaiseksi solunekroosi ja syylän kuivuminen. 

- Hoito tehdään vain ammattilaisen vastaanotolla. Se on CE merkitty lääketieteellinen tuote. 


-Hoidossa normaali syyläkudos ja sitä ympäröivä kuollut solukko poistetaan tarkasti. Syylä saattaa alkaa vuotamaan, mutta hoidon voi toteuttaa normaalisti.

- Syyläkudoksen poiston jälkeen, puhdistetaan syylä alkoholilla, jonka jälkeen VERRUTOP® annostellaan pienellä pipetin tapaisella kapillaariputkella suoraan syylään.

- Syylää ei ole syytä peittää, ellei syylän kohtaa tarvitse keventää sen ollessa painekohdassa kävelykivun poistamiseksi, tämä katsotaan vastaanotolla ja tarvittaessa laitetaan kevennystuote painekohtaan


- Kotihoitona täytyy muistaa suihkutella/puhdistaa syylän aluetta 1xpäivässä alkoholilla (esim apteekista saatavilla desinfiointiaineilla)

- Syylää hoitaessa ei ole mitään rajoituksia eiklä rajoitteita


- Syylän hoito on turvallinen ja kivuton käyttää, joten se sopii myös lapsille ja Diabeetikoille!

- Uusintakäsittely voidaan suorittaa 7 - 14 vuorokauden kuluttua mikäli tarvetta. Joskus kaksi käsittelykertaa voi olla tarpeen. Jos syylä on laaja-alainen ja syvälle ulottuva sekä ollut jo pidemmän aikaa iholla, tulee käsittelykertoja enemmän
- Syylät on syytä hoitaa aina pois jotta vältyttäisiin suuremmilta tartunnoilta
Huomioithan syylää hoitaessa, että syylä kerryttää päällensä usein kovettumaa. Tällöin hoitotuotteet eivät imeydy eikä hoito toimi. Jalkahoito on usein paikallaan kun syylää hoidetaan.

Syylän poisto jalkahoidossa 25,00e
Syylänpoisto yksistään 40,00e/max 30 min

www.kaunishehku.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti