sunnuntai 19. marraskuuta 2017

AMESON -mesoterapia, mikroneulaus


AMESON mesoterapia Dermapen -mikroneulaus

Mikroneulaus on nyt hoitolassa!Mikroneulaksessa mesoterapia tuotteet imeytyvät välittömästi säädettävällä pulssivärähtelyllä. Laitteen ohuen ohuet neulat menevät suoraan ihoon ja luovat siihen kanavia, jolloin saadaan haluttu lopputulos hoidosta.Mikroneulas on erittäin hyvä:

-maksaläiskien,

-aknearpien hoitoon,

-ilmejuonteille,

-veltostuneelle iholle,

-värimuutoksille,

-pienentämään ihohuokosia

-kiinteyttämään ja elvyttämään ihoa

-kuivalle iholle kosteuttamaan

-lisää kollageenin muodostumista

-tehoaa ikämuutoksiin

-raskausarpiinSe on erittäin tehokas hoito, joka kirkastaa, pehmentää ihoa. Sinulle tulee nuoremman ja terveemmän näköinen iho.


Mikroneulaus aktivoi  ihosolujen uusiutumista. Se myös johtaa kollageenin ja elastiinin tuotantoon ja parantaa ihon ulkonäköä ja kuntoa.Juliette Armandin mikroneulaus aiheuttaa vähemmän kipua, turvotusta eikä verenvuotoa tule, tällöin se tekee hoidosta turvallisemman ja tehokkaamman vaihtoehdon. Kohtisuora mikroneulaus edistää arvetonta parantumista ja uudistaa kollageenia kudoksessa, ilman negatiivisia sivuvaikutuksia ja pitkää palautumisaikaa.

Kertakäyttöiset neulauspäät vähentävät tulehduksen riskiä ja säädettävä mikroneulan pituus takaa yksilöllisen hoidon ja juuri oikean mikroneulan pituuden jokaiselle hoidettavalle alueelle. Tällä hoitomuodolla voi hoitaa myös herkkää silmänympärysaluetta sekä mennä lähelle huultenrajaa.Juliette Armandin 23 vuoden tutkimus- ja kehitystyön jälkeen on syntynyt laadukasta kosmetiikkaa, AMESON Skin Medical Series, tuo markkinoille kaikkia hyödyllisiä lääketieteellisiä esteettisiä tuotteita.
AMESON- nimi, joka on innoitettu kreikkalaisella sanalla AMESOS ("välittömästi"), korostaa Juliette Armandin sitoutumista lääketieteelliseen esteettiseen ihonhoitoon IMMEDIATE-tuloksilla.Hyaluronihappo, joka on Juliette Armandille inspiraation lähde, on koko AMESON-sarjan aloituskohta ja perustuskivi. Hyaluronihappo on polysakkari, jota esiintyy ihmiskehossa. Sillä on valtava kosteudensitoutumiskyky ja on avain asemassa ihon kosteuttamisessa.Ympäristö ja ihon ikääntyminen vähentävät sen kykyä säilyttää kosteutta ihossa, jolloin iho kuivuu ja karhentuu. Tässä hoidossa on käytössä muun muassa 2% hyaluronihappoa.Tämän hoitomuodon avulla voimme saada lähes 80% enemmän hoitavia aineita ihon sisälle kuljetettua kanavia pitkin jotka saamme hoidon aikana aikaiseksi.

Hoidon voi uusia viikon päästä uudestaan, ja mikroneulauksen voi tehdä sarjana 4 kertaa,
viikon väli pidettävä. Tällöin saat hoidosta kaiken hyödyn irti. Ja seuraavan kerran kuukauden päästä halutessasi.


Hoidon kesto on 1 tunti, ja hoito päivänä ei saa käydä urheilemassa, hikoilemassa, saunassa eikä iholle saa laittaa muuta kun hoitotuotetta. Hoidon hintaan kuuluu kaksi hoitotuotetta joita käytetään seuraavan kolmen päivän ajan. Sen jälkeen voit palata takaisin hoitotuotteisiisi mutta muista kosteuttaa ihoa paljon. Varsinkin talviaikaan iho kaipaa vielä enemmän hoitavampia tuotteita. Saat tarkat ihonhoito-ohjeet vielä vastaanotolla. Noin viikon päästä hoidosta on hyvä tehdä kotona kevyt kuorinta, sillä iho alkaa todennäköisesti hilseilemaan. Mikäli sinulla on diabetes, autoimmuunisairauksia tai olet raskaana niin hoitoa ei voi tehdä


Hoidon jälkeen iho punoittaa reippaasti mutta punoitus laskee muutaman tunnin (saman päivän aikana) kuluttua, voit lisätä rauhoittavia kotihoito tuotteita kun siltä tuntuu. 


Hoidon hinta on 150 e(kasvojen alue)
sarjahoitona seuraavat kerrat -15%.

Mikäli haluat myös kaulan ja dekolteen, hoidon hinta on 165 e.Hoidon vaikutukset tulee vasta kun iho alkaa uusiutumaan hoidon jälkeen.

www.kaunishehku.fi

1 kommentti:

  1. Minua mikroneulaus kovasti kiinnostaisi. Sen verran on epätasainen ihonväri tullut näin vuosien seurauksena, että olisi hienoa saada sitä hieman paremman näköiseksi. Ja kuulaaksi myöskin. https://www.kalasatamanapteekki.fi/hoitolahuone-rantakukka

    VastaaPoista