torstai 4. toukokuuta 2017

Soft Soul -lip balm
Soft Soul huulivoide on uusinta uutta hoitolassa

Huulivoiteet rantautuu hoitolaan ensi viikon loppupuolella ❤


Soft Soul lip balm on erittäin moni käyttöinen voide, sitä voi käyttää huuliin, kynsinauhoille, kantapäille, hyönteisten puremille, kovettumille, auringon polttamiin kohtiin ja ihan kaikille karheuksille, jopa atoopikon iholle.


Mikä tämä ihme voide siis on??

Voide on ekologinen ja eettiinen, 100% sta lanoliinia. Täysin hajusteeton. Lanoliinia saadaan lampaan villasta, joka on keritty muita villatuotteita varten. Lampaan keritseminen kuuluu lampaiden hyvään hoitoon ja näin ollen edistää lampaan terveyttä. Soft soulissa käytetään vain kaikkein puhtainta ja laadukkainta lääkelaatua. Voide on siis puhdas luonnon tuote ja kuluttaa ympäristöä mahdollisimman vähän. Lanoliinin rasvahapot ovat ihanteellisia iholle, ja se on seos vahoja, rasvoja ja kosteutta.

Lanoliinin moninainen rasvahappokoostumus, sekä sen sisältämät sterolit ja kolesteroli ovat hyvin samankaltaisia kuin ihon epidermiksessä. Lanoliini muodostaa lipidisiä kaksoisrakenteita, jolloin se samanaikaisesti hoitaa, korjaa ihoa sekä suojaa ihoa ympäristön haitoilta.

Lanoliini on pitkän käyttöhistoriansa aikana koettu erittäin turvalliseksi. Turvallisuus ilmenee myös useiden sitoutumattomien tahojen tekemistä kliinisistä tutkimuksista. Niistä monet on tehty jo valmiiksi vaurioituneelle iholle.

Yksi voide kulkee vaikka laukussa mukana, ihan huippua. Erittäin riittoisa, ja purkin värin voit itse valita. Voide sopii myös erittäin herkkä ihoisillekin. Soft Soulin valmistus tapahtuu Suomessa

Hoitaa- Suojaa- Korjaa ihoa

Itse kiinnostuin tuotteesta sillä huulet kaipaavat aina kosteutusta, samoin kantapäät ja mikä parasta.. Hyttyset tuntuvat joka kesä syövän jalkani ihan täysin. Nyt käy sama luonnon tuote kaikkiin❤

Haluatko sinäkin oman purkkisi?

Ensi viikon loppupuolella Soft Soulit löytyvät myös Oitista. Riittoisan purkin hinta on 9,50 e

Tehokas- Turvallinen- LuonnollinenEi kommentteja:

Lähetä kommentti