perjantai 30. joulukuuta 2016

Uusi vuosi ja Kauniin hehkun uudet kujeet

Joulukuu meni ihan hujahtaen ja varsinkin joulun aika..

Kohti uutta vuotta siis..❤

Noin kuukausi sitten ihana kollegani soitti minulle puhelun jota jäin kovasti miettimään.. Aiemmin oli ollut puhetta, että kun hän jää ansaitulle eläkepäiville niin ottaisin hyvään huomaani hänen asiakkaitaan laitoksissa ja kotikäynneillä. Nyt olikin mietintä myssyssä paljon isompi ehdotus.

Palloittelin asiaa jonkin aikaa mielessäni ja aika nopeasti olin sitä mieltä, että uusi vuosi tuo tullessaan paljon uutta ja lähtisin ehdottomasti ehdotuksen siivittämänä suunnittelemaan jotain mielenkiintoista.

Pitäisikö nyt jo paljastaa mitä uutta on tapahtumassa??
Kävin tutustumassa uuteen, tulevaan paikkaan.. Kaunis hehku muuttaa Oittiin!❤ Kyllä, kotihoitola onkin maaliskuun alusta Oitissa. "Apteekin talossa", ihan ytimessä. 😉 Olen vähintäänkin ihan huikean innoissani..

Pientä pintaremonttia ja uutta ilmettä on tulossa!! Sitä voi seurailla täältä blogista, olen jo värikarttojen kanssa ihmeissäni.. tapettia, maalia, uutta lamppua, ja mitä kaikkea ihanaa sinne löydänkään. Kävin jouluostoksilla ennen joulua ja käteeni tarttui kuitenkin lahjojen sijasta uuteen hoitolaan peili ja ihanat hyllyt. Jos jollakulla on ideoita mistä löytyy ihania tapetteja niin linkkiä vaan, otan mielelläni kaikki ideat vastaan.

Hoidan tulevaisuudessa ihan samalla tavalla kuin ennenkin, hoitolassa, laitoksissa ja kotikäynneillä. Tuleva hoitolakin tulee olemaan auki sopimuksen mukaan.

Maaliskuun alussa on siis tulossa uuden hoitolan avajaiset, sitä odotellessa. Halusin myös uutta ilmettä logoon, käyntikortteihin ja lahjakortteihin. Hurjan taitava Jaana Oivatuotteesta suunnitteli upeat logot käyttööni. Suosittelen lämpimästi.Täällä päivittelen tulevaa.. Sitä ennen hoidan kotihoitolassa normaaliin tapaan. Tervetuloa!❤

Oikein Hyvää Uutta Vuotta kaikille teille!! -Piia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti