torstai 8. joulukuuta 2016

Kestolakkaus - O.P.I gel color

 Kestolakkaus .O.P.I Gel color

Hoitolastani saat laadukkaat ja kestävät kestolakkaukset, OPI gel color väreillä sormien ja varpaiden kynsiin.
OPI on amerikkalainen sarja, kansainvälisesti tunnettu  lakoistaan jo kuuden sukupolven ajan,  jossa on valtavasti erilaisia upean värisiä lakkoja, kynsien/käsien/jalkojen hoitotuotteita, herkullisia tuoksuja.

Kestolakkaus on uudempaa OPIn valtausta ja highspeed LED mahdollistaa nopean lakkauksen, joka kestää pitkään, useamman viikon. Kestolakkauksen yhteydessä tehdään aina myös käsihoito, jolloin saa hoidetun ja huollitetun lopputuloksen, käsihieronta kruunaa hoidon.

Tuttu tunne varmasti kun lakkaat kynsiä, joudut odotteleen kuivumista ja loppu peleissä lakat on rullalla. Kestolakkaus on siihen aivan huippu keksintö, saat pitkäaikaisen estävän ja kiiltävän lakan. Gelcolor on 100% geelilakka.

Kestolakkaus on huippu nopea tehdä, käsihoidon kanssa 30-40 minuuttia, saat nopeasti näyttävät ja upeat lakkaukset.

  • ei kalliita huoltokäyntejä
  • ei viilausta poistattaessa
  • ei vahingoita omaa kynttä - hellävarainen omalle kynnelle, suojaa omaa luonnon kynttä
  • hellävarainen poisto kotona tai hoitolassa 
Tykästyin itse valtavasti näihin laadukkaisiin lakkoihin ja käsihoito tuotteisiin. Puhtaus ja hygieenisyys on OPI lla tärkeää, ja arvostan sitä itse valtavasti.Voit valita useista väreistä mieleisesi. Kynnet on aina huolitellun näköiset ja geeli kovetetaan LED valon avulla, jolloin hoidon päätyttyä olet valmis lähtemään, ilman odottelua ja kuivumista.

Kestolakkauksien poiston voit tehdä joko kotona hellävaraisesti tai teen sen sinulle hoitolassa, jolloin voit saada taas käsihoidon ja uudet lakkaukset samalla kertaa.Kestolakkaus sisältää käsihoidon 45 e, jalkahoitoihin +19 e

TARJOUS jouluviikolla: Kestolakkaus käsihoidolla vain 35 e!!

Voit käydä tutustumassa muihin hoitoihin www.kaunishehku.fi


 Tervetuloa!

-Piia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti