maanantai 31. lokakuuta 2016

 

Heippa kaikki! <3

Täällä kirjoittelee neljän lapsen äiti, ja lisäksi välillä viikonloppuisin myös kahden ihanan varaäiti, eli Piia. Tervetuloa mukaan!

Ammatiltani olen floristi ja SKY-kosmetologi. Se on aika mahtava yhdistelmä!! <3 Kaikkea voi tehdä, suunnitella ja toteuttaa! Silloin on mielestäni juurikin oikeilla poluilla kun työ ei tunnu työltä, vaan äärimmäisen mukavalta ja kiinnostavalta. Ihmiset on minulle ihan huippu juttu ja on ihana tehdä hoitoja ja kukkia unelma-ammatissa.

Rakastan työtäni ja minulla on ollut onni saada tehdä tätä

Minulla on tuo oma kotihoitola, josta pidän todella paljon! Siellä teen erilaisia hoitoja niin kauneuteen, hyvinvointiin liittyen, juuri sinulle suunnatuin hoidoin. <3

Avaan sivuillani hoitoja, julkaisen kuvia töistäni, kerron juttuja hyvinvoinnista ja kauneudesta liittyen ihonhoitoon ja kaikkeen mihin se vaan voi liittyä. Mukana on myös kukkajuttuja ja kokonaisuuksia häistä ja muista juhlista missä saan olla työni puolesta mukana.

Toivottavasti viihdyt! Tervetuloa hoitoihin!<3

Teen myös kotikäyntejä ja laitoskäyntejä. Nuorimmat asiakkaat hoidoissani ovat olleet 6-9 vuotiaita ja vanhimmat 98 vuotiaita ja kaikkea siltä väliltä! Ihan mahtavaa! Jalkahoidot -ihan niistä vaativimmista- hemmotteluhoitoihin, kasvohoitoja, käsihoitoja, kestolakkauksia, kestopigmentointeja, hierontoja, kestovärjäyksiä, ripsipermanentteja, karvanpoistoja ym.

Löydät Kauniin hehkun myös facebookista ja instagramista. Palaillaan! :) Piia

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti