maanantai 19. marraskuuta 2018

Kulmien kestopigmentointi sumutekniikalla


Kulmien kestopigmentoinneilla voidaan  halutessaan korostaa omia kasvojen piirteitä, kohottaa ilmettä, korjata symmetriaa.  Nyt on mahdollisuus saada karvatekniikan lisäksi myös sumutekniikalla tehdyt kulmat!!

Käytänkestopigmentoinneissa erittäin korkealaatuisia kestopigmentointi värejä, -välineitä -ja koneita.


Labina merkki on erittäin korkeasti arvostettu ja takaa löytyy Barbara Schneider joka on ollut uranuurtajana Euroopassa ja tuonut Amerikasta ensimmäisinä kestopigmentointimenetelmän Eurooppaan. Tuotteita kehitetään jatkuvasti alan korkeimpien vaatimusten mukaisesti, ja uudet koneet ja neulat ovatkin tällä hetkellä mahdollistaneet ainutlaatuisen työskentelytavan ja mallin. Ohuet neulat mahdollistavat erittäin tarkan lopputuloksen.

Käyttämäni värit eivät sisällä metalleja eivätkä alkoholeja, vaan väreissä on käytetty korkeapuhdistettua vettä. 

Tehtyjen muutosten ansiosta allergiariskit ovat pienentyneet huimasti, väripigmentti säilyy luonnollisena ja myös haalistuu tasasävyisempänä. Permanent Linein oma laboratorio tutkii ja testaa jatkuvasti uusia mahdollisuuksia, ja ne vastaavat kaikkia EU kosmetiikkalain säädöksiä.  Värikartta on tarkkaan suunniteltu, ja jokaiselle löytyy varmasti oma mieluisensa sävy.Sumutekniikka kestopigmentoinnissa


Ennen kulmien pigmentoinnin aloittamista juttelen aina asiakkaan kanssa hänen toiveistaan. Aluksi piirrän asiakkaan kulmat asiakkaan toiveita kuunnellen ja kasvojen muotoon sopivaksi. 

Kun muoto on saatu mieluiseksi, valitsemme värin ja aloitamme pigmentoinnin.


Kulmien kestopigmentointiin on mahdollista nyt kahdella eri tekniikkaalla, karvatekniikka sekä uusi sumutekniikka. Karvatekniikalla saadaan luonnolliset kulmat ja siinä pigmentoimalla jäljitellään karvoja. Karvatekniikalla voidaan myös täydentää kulmakarvoja pigmentoimalla niihin kohtiin karvoja, joista niitä puuttuu.

Sumutekniikka sopii hyvin rasvaiseen ihoon taipuvalle ihotyypille ja saattaa pysyä tälläisessä ihotyypissä karvatekniikkaa paremmin. Sumutekniikalla saadaan kulmiin luonnollinen ja pehmeä lopputulos. Se on hellävarainen ja pehmeä tekniikka, tehdään ilman puudutusta. Kivuton toimenpide.

Tervetuloa!! 

Sumu tai karvatekniikalla kulmat 350 e, lisäksi voi tehdä mix kulmat, käyttäen karva, sekä sumutekniikkaa 420 e /sis kaksi käsittelykertaa. (sis alv 24%


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti