torstai 5. heinäkuuta 2018

Yumi™Lashes -ripsien kestotaivutushoito

Luonnollisen kauniit, pitkät ja kaarevat ripsetYumi™Lashes -ripsien kestotaivutushoito on uusi ja todellinen vallankumous kauneuden maailmassa. Se on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat ihanat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä. Enää ei tarvita irto-osia ja liimaa, uusi loistava vaihtoehto ripsienpidennyksille.

Minulta on moneen kertaan kysytty ja pyydetty juuri tätä hoitoa joten se on erittäin odotettu. Elokuun alusta siis mahdollisuus varata aika kestotaivutukseen.
Yumi™Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta huikein tuloksin, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä.
Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi™Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin omat ripsesi näyttämään kauniilta, pidemmiltä ja tuuheammilta.❤

Yumi™Lashes on hoito, joka parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä merkittävästi. Et tarvitse ripsipidennyksiä että silmäsi näyttäisivät upeita. Yumi™Lashes – käsittely uusitaan 8-12 viikon välein. Yumi™Lashes hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus.

Yumi™Lashes hoito kestää vain noin 60minuuttia, jonka aikana voit rentoutua täydellisesti.❤
Yumi™Tint -kestovärit viimeistelevät näyttävän katseesi ja saavat sinun silmäsi säihkymään!❤

Tervetuloa Yumi Lashes kestotaivutushoitoon! Voit varata oman aikasi www.timma.fi/kaunishehku
Hoidon hinta 80 e, elokuun ajan tutustumishintaan 70 e (sis alv 24%)

Terkuin PiiaEi kommentteja:

Lähetä kommentti