keskiviikko 21. helmikuuta 2018

Kestopigmentointi






Kestopigmentointi helpottaa paljon arkea, aamuisin olet jo valmiina lähtöön eikä tarvitse miettiä kulmia eikä silmienrajauksia, ainakin se nopeuttaa päivittäisiä meikkaushetkiä. Kestopigmentoinnin ideana on korostaa omia piirteitä turvallisesti ja hygienisesti.



Kestopigmentointi auttaa myös silloinkin kun et voi käyttää meikkiä. Liikunnan aikanakin näytät huolitellulta ja edustavalta. Lisäksi myös erilaiset allergiat voivat estää meikin käytön silloin kestopigmentointi on hyvä vaihtoehto.

Kun tulet kestopigmentointiin, värisävyt ja muodot käydään yhdessä läpi, ehdotan sinulle muutamia eri sävyjä ja niistä päädymme parhaimpaan. Pigmentoinnissa pyritään aina mahdollisimman luonnolliseen lopputulokseen.





Ennen pigmentoinnin aloittamista käsiteltävä alue puudutetaan, käsittely voi silti kutittaa ja nipistellä.

Kestopigmentointi on täysin käsityötä ja jokaisella tekijällä on oma tyyli ja kädenjälki. On hyvä selailla läpi tekijän aiempia töitä, jotta tiedät mitä odottaa. Pigmentointi tehdään väripigmenttien avulla. Kestopigmentointi kestää iholla 1-4 vuotta, riippuen ihotyypistä. Kuivaihoisilla pigmentointi kestää yleisesti ottaen kauemmin kuin sekaihoisilla jolloin iho rasvoittuu paljon. Kestopigmentointia ei tehdä yhtä syvälle kuin tatuointia, vaan väri viedään ihon pintakerroksiin.

Käsittelyssä käytetään steriilejä neuloja ja erityisesti pigmentointiin tarkoitettuja värejä. Käsittely joudutaan tekemään aina kaksi kertaa, jotta saadaan pysyvämpi lopputulos. Ensimmäinen kerta on aina luonnoskerta, toinen kerta on noin kuukauden- kahden kuukauden kuluttua, molemmat kerrat kuuluvat kestopigmentoinnin kokonaishintaan.

Heti käsittelyn jälkeen käsitelty alue näyttää paljon tummemmalta kuin miltä lopputulos myöhemmin näyttää, käsitelty alue ei vaadi erityishoitoa teon jälkeen. Lievä punoitus, turvotus, ruvet ja hilseily kuuluvat asiaan. Meikkausta, saunaa, voimakasta hikoilua ja aurinkoa tulisi välttää niin kauan kun käsitelty alue on parantunut.



Kestopigmentointia voi suositella lähes kenelle vaan, mutta lääketieteellisistä syistä sitä ei suositella tai seuraavat voivat olla mahdollisia esteitä jos:
  • puudutusainaeallergia
  • sokeritauti (neuvottele hoitavan lääkärin kanssa)
  • verenvuototauti
  • raskaus ja imetys (teko ja tuotteet ovat turvallisia mutta jos alue tulehtuu voi tulehdus siirtyä sikiöön tai imetyksen välityksellä lapseen. Lisäksi värit eivät välttämättä pysy hormoonien takia)
  • flunssa tai muu tulehdus
  • herpes hoidettavalla alueella'
  • hiv
  • hepatiitti
  • keloidi (taipumus arpikudoksen liikakasvuun) 
Pigmenttivärit

Pigmentit ovat ajan myötä käyneet isot muutokset. Värit eivät sisällä metalleja (iron oxid) eivätkä alkoholia vaan korkeapuhdistettua vettä!!
Näin ollen allergia riskit ovat vähentyneet huimasti sekä väripigmentin säilyminen on luonnollisempaa ja haalistuminen tasasävyisempää.
Ne vastaavat kaikkia EU kosmetiikkalain säädöksiä.

Kestopigmentoinnin jälkeen on hyvä kulmien kanssa olla 10 päivää kastelematta/pesemättä aluetta. Ei rasvausta eikä mitään muutakaan tarvitse tehdä. Annetaan parantua rauhassa. Silmienrajauksissa on oltava 3 päivää kastelematta kokonaan, sen jälkeen vielä olisi vältettävä toiset kolme päivää pesua ja meikkiä.

Kestopigmentointi on kokonaan valmis vasta toisen käsittelykerran jälkeen, ja vasta sitten kun iho alue on kokonaan parantunut. Väri tasoittuu vielä kuukauden ajan käsittelyn jälkeen.

Tervetuloa pigmentointiin!

Kulmien kestopigmentointi 350 e, 3. krt 90 e

Silmienrajaukset: Lashliner 295e, Classicliner 345e, Shadowliner 375e, 3. krt 90 e
(sis alv 24%)

Voit kysyä ihan mitä mieleen tulee, ota rohkeasti yhteyttä!

SKY-kosmetologi Piia Arkonsuo
p.0443707487




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti